Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Metrorex face achizitii de energie electrica

Metrorex face achizitii de energie electrica

Metrorex, societate comerciala sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, vrea sa achizitioneze prin licitatie deschisa, pentru un an, circa 180.000 MWh de energie electrica, livrata profilat, pentru 46.485.495 lei, fara TVA, potrivit unui anunt de participare de pe SEAP, preluat de NewsIn.

Cantitatea de energie electrica este defalcata pe zile standard si intervale baza de decontare, conform Caietului de sarcini si va fi furnizata in perioada 1 iunie 2011 - 31 mai 2012.

Durata contractului sectorial privind achizitia de energie electrica va fi de 12 luni incepand de la data atribuirii, iar finantarea va fi asigurata prin buget din venituri proprii si subventie, iar plata va fi efectuata cu ordin de plata, in termen de 30 de zile de la primirea facturilor de catre achizitor.

Pentru alegerea executantului se va tine cont de oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

Ofertantilor li se solicita garantia de participare la procedura de achizitie in valoare de 928.000 lei si garantia de buna executie in valoare de 10% din pretul fara TVA al contractului.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 mai ora 10.00, iar ofertele se vor deschide in aceeasi zi la ora 11:00.
 
Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 90 zile de la termenul limita de primire a ofertelor.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1418 ori