Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cartelele de acces Metrorex ar putea fi platite cu cardul

Cartelele de acces Metrorex ar putea fi platite cu cardul

Metrorex vrea sa introduca sistemul de plata cu cardul a cartelelor de acces in metrou, valoarea estimativa a contractului fiind de 525.000 lei, fara TVA, a anuntat, joi, compania, intr-un comunicat preluat de NewsIn.

"Scopul procedurii de achizitie este incheierea unui acord-cadru cu o durata de 48 de luni si contractarea serviciilor aferente introducerii sistemului de plata prin POS, respectiv servicii de instalare si configurare a echipamentelor in locatii, servicii de utilizare a echipamentelor POS, mentenanta, suport si helpdesk, precum si servicii de tranzactionare", se arata intr-un comunicat al Metrorex.

Sistemul de plata prin POS va fi introdus initial in 24 de casierii din statiile de metrou cu cele mai multe abonamente lunare vandute, iar ulterior la cele 35 de automate care urmeaza sa fie montate in statii in cursul anului 2011.


Acordul cadru prevede achizitia a minim 59 de terminale POS si maxim 200 de echipamente.


Finantarea va fi asigurata din venituri proprii si de la bugetul de stat, iar ofertele vor fi deschise la 29 septembrie. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1007 ori
Citeste mai multe desprecartele acces metrorex card