Trecut si prezent: Modul dramatic in care schimbarile climatice au afectat mediul inconjurator (Galerie foto)

Luni, 17 Februarie 2014, ora 10:35
3871 citiri
Trecut si prezent: Modul dramatic in care schimbarile climatice au afectat mediul inconjurator (Galerie foto)
Foto: Business Insider

Majoritatea oamenilor de stiinta considera ca schimbarile climatice din ultimii ani sunt cauzate de interventia oamenilor.

Planeta noastra se incalzeste incontinuu, astfel ca mediul inconjurator este afectat in foarte multe moduri, arata Business Insider.

Temperaturile in crestere, fenomen cauzat in cea mai mare parte de gazele cu efect de sera, reprezinta sursa unor schimbari care se pot observa cu ochiul liber pe intreaga planeta.

Printre ele se numara topirea ghetarilor, cresterea nivelului marilor si oceanelor, dar si fenomene meteo extreme, precum seceta, uragane, incendii forestiere sau inundatii.

Modul in care a fost afectat mediul inconjurator de incalzirea globala poate fi vazut in pozele de mai jos.

- In parcul national din Muntii Stancosi existau paduri de pini sanatosi, care se intindeau pe o suprafata extinsa.

- Acum, tot mai multi copaci sunt omorati de insecte, care pot ajunge la altitudini mai mari ca in trecut. Pana de curand, animalele daunatoare ...citeste mai departe despre "Trecut si prezent: Modul dramatic in care schimbarile climatice au afectat mediul inconjurator (Galerie foto)" pe Ziare.com

#schimbari mediu incalzire globala, #efecte incalzire globala mediu inconjurator, #efecte incalzire globala , #Stiri Mediu