Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Răsturnare de situație în cazul puiului de leu găsit în posesia unui moldovean. Misterul provenienței animalului se adâncește

Răsturnare de situație în cazul puiului de leu găsit în posesia unui moldovean. Misterul provenienței animalului se adâncește

Reprezentanții Grădinii Zoologice din Odesa, despre care un moldovean susține că a donat un pui de leu pentru ajutorul oferit refugiaților ucraineni, neagă că leul i-ar aparține.

Șeful Inspectoratului pentru Protecția Mediului din Republica Moldova declara că animalul, văzut pe un drum agricol din apropierea graniței dintre Republica Moldova și Ucraina, i-a fost oferit în dar moldoveanului de Grădina Zoologică din Odesa.

Grădina ZOO susține că „nu are nicio legătură” cu leul din Ucraina.

Șeful Inspectoratului pentru Protecția Mediului Ion Bulmaga menționa, pentru știri.md, că leul aparține unui moldovean care ar fi primit animalul în dar.

Grădina Zoologică din Odesa spune că nu a oferit nimănui animale.

„Pe mai multe resurse de internet au apărut informații despre un leu găsit într-o pădure. Leul nu are nicio legătură cu grădina zoologică din Odesa și nu a fost niciodată la grădina zoologică din Odesa. Grădina zoologică nu a dat animale nimănui”, se arată în declarația reprezentanților de la Odesa.

Totodată, conducerea Grădinii Zoologice din Odesa menționează că „va afla circumstanțele acestei istorii”. ...citeste mai departe despre "Răsturnare de situație în cazul puiului de leu găsit în posesia unui moldovean. Misterul provenienței animalului se adâncește" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 315 ori