Ora Pamantului: Cladiri emblematice din toata lumea care au stins lumina (Galerie foto)

Duminica, 20 Martie 2016, ora 13:27
1318 citiri
Ora Pamantului: Cladiri emblematice din toata lumea care au stins lumina (Galerie foto)
Foto: Facebook/Earth Hour

Sambata seara, obiective emblematice din toate colturile lumii, companii si oameni obisnuiti au stins luminile timp de o ora pentru a trage un semnal de alarma privind incalzirea globala.

Ora Pamantului este un eveniment anual al organizatiei internationale World Wide Fund for Nature (WWF), lansat pentru prima data in 2007 la Sydney si menit sa atraga atentia asupra schimbarilor climatice.

Ora Pamantului: Sambata stingem lumina pentru a trage un semnal de alarma

Evenimentul nu isi propune doar sa ii convinga pe oameni sa stinga luminile timp de o ora, ci si sa isi schimbe atitudinea cotidiana fata de natura: sa consume mai putin, sa nu polueze, sa nu murdareasca, sa recicleze.

De la Big Ben-ul din Londra si Turnul Eiffel din Paris pana la Opera din Sydney, obiective simbolice din toata lumea au stins luminile intre orele locale 20:30 si 21:30.

Turnul Eiffel, in intuneric

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0]; if (d.getElementById(id) ) ...citeste mai departe despre "Ora Pamantului: Cladiri emblematice din toata lumea care au stins lumina (Galerie foto)" pe Ziare.com

#Ora Pamantului lume, #cladiri stins lumina, #lumina cladiri emblematice , #Stiri Mediu