Referendum in Grecia: Premiera la sondajele de opinie - Ce tabara are un mic avans

Vineri, 03 Iulie 2015, ora 12:52
1124 citiri
Referendum in Grecia: Premiera la sondajele de opinie - Ce tabara are un mic avans

Cei care voteaza "da" la referendumul de duminica din Grecia ii devanseaza usor ca procent pe cei care opteaza pentru "nu", varianta recomandata de Guvernul elen, conform unui sondaj de opinie realizat de institutul Alco.

Tabara "da" are acum 44,8% din sufragii, fata de 43,4%, cat au cei care opteaza pe un raspuns negativ. Este pentru prima data cand balanta e inclinata in acest mod.

Potrivit sondajului realizat de institutul Alco in zilele de 30 iunie si 1 iulie, chiar si dupa instituirea unui control strict al capitalurilor in Grecia, 11,8% dintre cei chestionati sunt inca indecisi cu doua zile inainte de referendumul de duminica.

Bancile din Grecia nu se vor deschide marti: "Banii s-ar termina intr-o ora"! Tsipras vrea totul sau nimic

Ce spuneau sondajele anterioare

Anterior, in cele patru sondaje realizate de la anuntarea referendumului, adeptii unui raspuns negativ erau mai multi, dar proportia acestora a scazut drastic de la anuntul inchiderii bancilor si a ...citeste mai departe despre "Referendum in Grecia: Premiera la sondajele de opinie - Ce tabara are un mic avans" pe Ziare.com

#referendum Grecia sondaje, #vot referendum Grecia, #referendum Grecia, #decizie Grecia referendum , #Stiri Macroeconomie