Anunțul ministrului Finațelor despre salariile din sistemul bugetar și pensii: "Regândim modul de a construi sistemul fiscal"

Vineri, 26 Noiembrie 2021, ora 10:46
797 citiri
Anunțul ministrului Finațelor despre salariile din sistemul bugetar și pensii: "Regândim modul de a construi sistemul fiscal"
Ministrul Finanțelor FOTO Facebook/ Florin Câciu

Noul ministru al Finanţelor Publice, Adrian Câciu a anunţat că vineri, în şedinţa de Guvern, va fi adoptată rectificarea bugetară şi dă asigurări că salariile din sănătate şi din întreg sistemul bugetar, pensiile şi toate drepturilor cetăţenilor vor fi plătite fără probleme până la sfârşitul anului. ”Nu venim cu noi taxe, ci regândim modul de a construi sistemul fiscal pentru a-i ajuta în primul rând pe cei vulnerabili”, spune ministrul.

Ministrul Finanţelor spune că salariile din sănătate şi din întreg sistemul bugetar, pensiile şi toate drepturilor cetăţenilor vor fi plătite fără probleme până la sfârşitul anului.

”Respect munca oamenilor! Ministrul Finanţelor trebuie să aibă ochi atât pentru cifre, dar mai ales pentru un trai mai bun pentru cetăţeni”, arată Câciu.

Ministrul anunţă că în şedinţa de Guvern de astăzi va veni cu rectificarea bugetară, prin care se asigură banii necesari pentru plata tuturor drepturilor sociale, pentru susţinerea sistemului de sănătate în lupta cu COVID-19, pentru funcţionarea serviciilor publice.

”Este primul proiect realizat contracronometru cu ai mei colegi din Ministerul Finanţelor şi le mulţumesc! Avem multe de făcut în continuare: proiectul de buget pentru anul viitor, accesarea banilor din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, consultări ample cu mediul de afaceri, cu partenerii sociali.

Nu tăiem bani, ci venim cu soluţii pentru a construi proiecte pentru români! Nu venim cu noi taxe, ci regândim modul de a construi sistemul fiscal pentru a-i ajuta în primul rând pe cei vulnerabili”, mai afirmă Adrian Câciu. ...citeste mai departe despre "Anunțul ministrului Finațelor despre salariile din sistemul bugetar și pensii: "Regândim modul de a construi sistemul fiscal"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Toate drepturile bănești au fost distribuite către pensionari până la jumătatea lunii aprilie, transmite Compania Națională "Poșta Română" joi, 18 aprilie. Conform operatorului...
#ministrul finantelor, #rectificare bugetara, #pensii, #salarii, #bugetari , #Stiri Macroeconomie