Prima criptomoneda romaneasca ar putea creste de 3 ori mai mult pana la finele lui 2021

Marti, 06 Aprilie 2021, ora 00:05
1968 citiri
Prima criptomoneda romaneasca ar putea creste de 3 ori mai mult pana la finele lui 2021
Foto: Elrond.com

Prima criptomoneda romaneasca, Elrond, deja face o impresie buna pe piata internationala a monedelor virtuale, avand in vedere ca a ajuns la o capitalizare de 2,8 miliarde de dolari.

In momentul de fata aceasta se tranzactioneaza la 162-164 de dolari, iar analistii mai multor platforme de tranzactionare se intrec in predictii legate de pretul acesteia de-a lungul urmatorului an.

Astfel ca, in timp ce unele sunt pesimiste si spun ca exista si sansa ca aceasta sa scada undeva la 90 de dolari, majoritatea vad Elrond tranzactionandu-se la 450 - 500 de dolari. Un astfel de pret, iar oferi si o capitalizare de peste 8 miliarde de dolari. Deci nu mai este nici un dubiu ca Elrond este al doilea unicorn romanesc, dupa UiPath.

In cazul in care nu sunteti familiari cu termenul, un unicorn, in afaceri, este o companie care a depasit o cifra de afaceri de 1 miliard de dolari.

Cum este vazuta prima criptomoneda romaneasca

Capitain Altcoin vorbeste despre Elrond si arata cativa indicatori la care un investitor ar trebui sa se uite. De la comunitatea care si-a construit-o in jur, echipa care a fondat compania, volumul de tranzactionare pana la potentialul speculativ si alti cativa. Per total, criptomoneda romaneasca a iesit foarte bine in aceasta analiza, dar cum spuneam si mai sus, investitiile in criptomonede prezinta si riscuri, nu numai avantaje.

La nivel mondial, desi este o moneda digitala tanara, Elrond se afla in top 50, mai precis, pe locul 43, cu o capitalizare de 2,84 de miliarde de dolari. Elrond dispune de un total de 21,48 milioane de criptomonede, din care peste 17 milioane sunt deja in circulatie.

La circa un an de cand este la tranzactionare, putem spune despre Elrond ca "a pornit de jos", avand o valoare de doar o cifra, undeva la 2-3 dolari, ca acum sa ajunga la 164 de dolari, dupa ce si-a atins varful de 218 dolari, potrivit Investing.com.

Indicatorii pot merge in ambele directii

Cei de la Crypto.ro, spun ca analiza cu indicatorul Fibonacci arata ca Elrond ar putea sparge pragul de rezistenta de 216 dolari, iar cand acest lucru se va intampla, pretul criptomonedei va exploda spre cotele preconizate mai devreme.

Pe de alta parte, expertii avertizeaza ca exista si riscul ca aceasta sa nu reuseasca sa pastreze acest trend de crestere, iar atunci, va risca sa cada catre 90 de dolari, si daca acolo nu va gasi un prag de sustinere, atunci se va indrepta pre 60 de dolari.

Daca ne uitam la indicatorii MACD (Moving Average Conve ...citeste mai departe despre "Prima criptomoneda romaneasca ar putea creste de 3 ori mai mult pana la finele lui 2021" pe Ziare.com

#elrond, #prima criptomoneda romaneasca, #egold , #Stiri Macroeconomie