Noul ministru al Agriculturii a schimbat sefii agentiilor de plati: Ce planuri mai are Achim Irimescu

Miercuri, 02 Decembrie 2015, ora 10:45
1143 citiri
Noul ministru al Agriculturii a schimbat sefii agentiilor de plati: Ce planuri mai are Achim Irimescu
Foto: Arhiva Ziare.com

Directorii generali ai celor doua agentii de plati aflate in subordinea Ministerului Agriculturii vor fi Florin Marius Faur la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) si Andrei Szakal, la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), ordinele de numire fiind deja semnate de ministrul de resort, Achim Irimescu.

"Pe Mihai Putinei, care era director general interimar la APIA, il retrag in directia financiara din minister de unde a si venit, iar Eugen Popescu, seful AFIR, revine pe postul lui anterior, respectiv director general adjunct la AFIR. Am semnat deja ordinele de numire pentru Florin Marius Faur la APIA si Andrei Szakal la AFIR", a declarat Achim Irimescu.

In ceea ce priveste numirea noului secretar de stat in MADR, propunerea ministrului Agriculturii, respectiv Sorin Radu, directorul Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Satu-Mare, trebuie semnata de premierul Dacian Ciolos si publicata in Monitorul Oficial.

Cine e ...citeste mai departe despre "Noul ministru al Agriculturii a schimbat sefii agentiilor de plati: Ce planuri mai are Achim Irimescu" pe Ziare.com

#mnistrul Agriculturii schimba sefi agentii plati, #sefi agentii plati Agricultura , #Stiri Macroeconomie