Job-uri care vor fi căutate și bine plătite în viitor. Unele nu necesită studii superioare

Marti, 18 Aprilie 2023, ora 19:05
334 citiri
Job-uri care vor fi căutate și bine plătite în viitor. Unele nu necesită studii superioare
Angajați la birou FOTO Pixabay

Piața muncii este în continuă schimbare și, în urma progresului în tehnologie și în inteligența artificială, unele locuri de muncă ar putea dispărea.

Există însă domenii care pot oferi locuri de muncă sigure și bine plătite în viitor.

Medicina - este unul dintre domeniile în care va fi întotdeauna nevoie de specialiști. Medicina de familie, chirurgia și stomatologia sunt printre specialitățile medicale recomandate ca joburi de viitor, potrivit observatornews.ro

Specialiști în marketing digital - deși acum nu au o calificare ce poate fi probată și prin studii, bugetele alocate de companii pentru acest domeniu cresc de la an la an.

Mediul online - este viitorul în multe domenii de activitate.

Chiar și în cazul începătorilor, developerii de softuri sau analiștii de date vor avea printre cele mai bune salarii. Joburile în comunicații sunt strâns legate de domeniul IT și tehnologic. Astfel, o calificare în acest domeniu poate asigura un loc de muncă bine plătit în viitor.

Specialiștii SEO - vor fi și ei căutați pe piața muncii. Acest job nu necesită o pregătire universitară, existând o serie de instrumente care te pot ajuta să fii autodidact. Scopul jobului este de a crea o experiență plăcută utilizatorului și creșterea traficului și a vânzărilor în mod indirect.

Inginerii din domeniul aerospațial - Aeronautica este de ani buni un domeniu de perspectivă. Cererea pentru concediile în destinații unde se ajunge mai repede cu un avion decât cu mașina sunt în continuă creștere. Acest lucru crește flotele companiilor aeriene, deci va fi nevoie de tehnicieni. ...citeste mai departe despre "Job-uri care vor fi căutate și bine plătite în viitor. Unele nu necesită studii superioare" pe Ziare.com

#locuri de munca Romania, #joburi, #job de viitor , #Stiri Macroeconomie