Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Anunțul Hidroelectrica despre facturi și termene de plată. Când se vor primi facturile și cum vor putea fi plătite

Anunțul Hidroelectrica despre facturi și termene de plată. Când se vor primi facturile și cum vor putea fi plătite

Hidroelectrica a anunțat marți că a finalizat noul sistem informatic de facturare și va începe trimiterea facturilor către clienți, începând din luna februarie.

Informația a fost confirmată și de Bogdan Badea directorul general al Hidroelectrica într-o declarație la postul de televiziune ProTV.

Reprezentanții companiei precizează că au fost nevoiți să întrerupă mai multe servicii adresate clienților, printre care și cel de facturare pentru a putea implementa soluții software de ultimă generație capabile de gestionarea optimă a numărului crescut de clienți casnici și non-casnici.

Conducerea Hidroelectrica îi liniștește pe clienți, transmițând că termenul de plată este unul relaxat, de 45 de zile pentru clienții casnici și 30 de zile pentru persoane juridice, perioade în care nu sunt percepute penalități. Clienții care doresc eșalonarea o pot face în șase rate lunare egale

Anunțul Hidroelectrica despre facturi, termene de plată și eșalonări

”Stimați parteneri și clienți,

Ne bucurăm să vă aducem la cunoștință faptul că Hidroelectrica a implementat cu succes noul sistem informatic de facturare. Acesta integrează soluții software de ultimă generație capabile de gestionarea optimă a numărului crescut de clienți casnici și non-casnici aflați actualmente în portofoliul societății, precum și a acelora care vor dori să încheie contracte de furnizare pe viitor.

Vă asigurăm că facem eforturi pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite tuturor clienților, iar trecerea la noile programe informatice a reprezentat unul dintre pașii absolut necesari făcuți în această direcție. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de perioadele de întârziere în emiterea facturilor.

Dorim să reamintim că termenul de plată a facturilor emise de către Hidroelectrica este unul relaxat, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

Dacă vă aflați în dificultate în ceea ce privește plata facturilor, aveți posibilitatea de a opta pentru eșalonarea sumelor restante, plata urmând a fi făcută în maximum 6 rate lunare, de valori egale. Pe perioada eșalonării vor fi achitate facturile curente, împreună cu ratele rezultate din cererea de eșalonare.

De asemenea, comunică clienților că au posibilitatea pentru eșalonarea sumelor rest ...citeste mai departe despre "Anunțul Hidroelectrica despre facturi și termene de plată. Când se vor primi facturile și cum vor putea fi plătite" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 350 ori
Citeste mai multe despreHidroelectrica facturi energie electrica