Grexit temporar - planul Germaniei pentru Grecia - Document

Duminica, 12 Iulie 2015, ora 00:01
897 citiri

Intalnirea eurogrupului continua la Bruxelles, unde se decide soarta Greciei. Scenariul unui Grexit pare din ce in ce mai plauzibil.

Presa internationala scria mai devreme, pe surse, ca Germania, prin vocea ministrului de Finante Wolfgang Schaeuble, respinge planul de reforme propus de premierul Tsipras si propune ca Grecia sa paraseasca zona euro cinci ani, timp in care va primi ajutor umanitar.

Grecia a impartit Europa - Tarile care o vor afara din zona euro - surse

The Guardian scria ca ideea unui Grexit temporar nu a fost inca discutata in cadrul Eurogrupului, insa ar circula documente interne in care se vorbeste despre o astfel de propunere.

Acum, jurnalistii acreditati la Bruxelles au intrat in posesia documentului prin care Ministerul german de Finante propune un Grexit temporar.

Here's the Schauble Grexit plan everybody is talking about - via @sven_giegold pic.twitter.com/zYwTeyx4Q5- Mathieu von Rohr (@mathieuvonrohr) July 11, 2015

Numarul celor care spun ...citeste mai departe despre "Grexit temporar - planul Germaniei pentru Grecia - Document" pe Ziare.com

#criza Grecia datorii, #Germania iesire euro Grecia, #Grexit criza datorii , #Stiri Macroeconomie