Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Enel Energie Muntenia, amendata pentru practici comerciale incorecte

Enel Energie Muntenia, amendata pentru practici comerciale incorecte
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a amendat cu 13.000 de lei societatea Enel Energie Muntenia pentru practici comerciale incorecte, in urma sesizarilor venite din partea unei asociatii de proprietari din Voluntari, care a reclamat faptul ca in contractul standard de furnizare a energiei electrice ar exista clauze abuzive, informeaza ANPC inr-un comunicat.

"In cazul in care consumatorii doreau sa denunte anticipat contractele, acestia trebuiau sa notifice 'cu 30 de zile si sa plateasca celeilalte parti suma de 400 lei pentru fiecare luna pentru care opereaza denuntarea contractului'. Legislatia specifica desfasurarii activitatii din domeniu nu prevede posibilitatea ca SC Enel Energie Muntenia SA sa denunte unilateral contractul, existand situatii limitative in care furnizorul este indreptatit sa rezilieze din initiativa sa contractul de furnizare a energiei electrice", precizeaza ANPC.

Potrivit sursei citate, in timpul desfasurarii controlului, Enel ...citeste mai departe despre "Enel Energie Muntenia, amendata pentru practici comerciale incorecte" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 934 ori