Dragnea nu mai vrea sa amane eliminarea unor taxe, dar va fi cu ochii pe companii sa scada preturile

Marti, 03 Ianuarie 2017, ora 22:54
1385 citiri
Dragnea nu mai vrea sa amane eliminarea unor taxe, dar va fi cu ochii pe companii sa scada preturile
Foto: Arhiva/Ziare.com

Cota de TVA de 19%, eliminarea supra-accizei la combustibili si a taxei pe stalp nu vor fi prorogate, a anuntat, marti, presedintele PSD, Liviu Dragnea.

El a precizat ca primul proiect de lege care se doreste a fi adoptat rapid este cel privind eliminarea impozitului pe venit pentru pensiile sub 2.000 de lei si a reafirmat ca nu vor fi prorogate cele trei masuri - taxa pe stalp, TVA pana la 19% si acciza.

"Aceste trei masuri nu le prorogam, in schimb, o sa ne uitam cu toata atentia sa vedem daca societatile comerciale care vor beneficia, incepand de la 1 ianuarie, de aceste avantaje vor face in asa fel incat romanii sa simta o ieftinire a serviciilor - carburanti, telefonie mobila, energie electrica sau gaze. Pentru ca, de exemplu, sunt cele trei beneficii care vor fi pentru distribuitorii de carburanti - TVA, acciza, taxa pe stalp; doua - TVA si taxa pe stalp - la ceilalti furnizori.

Si o sa fim si noi curiosi daca dupa tot acest scandal - sustinut vad din multe parti - ...citeste mai departe despre "Dragnea nu mai vrea sa amane eliminarea unor taxe, dar va fi cu ochii pe companii sa scada preturile" pe Ziare.com

#Dragnea PSD amanare taxe , #Stiri Macroeconomie