Cum ii convinge Dragnea pe chinezi sa investeasca in agricultura romaneasca

Sambata, 22 Martie 2014, ora 18:03
1335 citiri
Cum ii convinge Dragnea pe chinezi sa investeasca in agricultura romaneasca
Foto: Arhiva

Vicepremierul Liviu Dragnea i-a invitat pe investitorii chinezi din agricultura sa vina in Romania pentru a se convinge de calitatea pamantului si a produselor autohtone, spunandu-le ca in vara, cand spera sa fie vizita, le va face cel mai bun test, si anume sa guste o rosie romaneasa si una straina.

Aflat in China, vicepremierul s-a intalnit cu cu investitorii chinezi in agricultura, organizati in Asociatia chineza pentru dezvoltare agricola in strainatate, carora le-a propus sa vina in Romania pentru a gusta din produsele agricole si a compara, astfel, calitatea legumelor si a fructelor romanesti cu cea a produselor din alte tari.

"Tot ce produce pamantul romanesc este foarte gustos, orice aliment. Trebuie sa veniti la vara in Romania si o sa va invit sa gustati o rosie romanesca si rosii aduse din alte tari si sa faceti dumneavoastra singuri diferenta", le-a spus Dragnea investitorilor chinezi.

El a explicat ulterior jurnalistilor ca oficialii romani trebuie sa se lupte ...citeste mai departe despre "Cum ii convinge Dragnea pe chinezi sa investeasca in agricultura romaneasca" pe Ziare.com

#Dragnea chinezi agricultura romaneasca, #Dragnea investitii China, #China investitii agricultura Romania , #Stiri Macroeconomie