Conducerea Renault da asigurari ca fabrica Dacia ramane la Mioveni

Marti, 21 Aprilie 2015, ora 22:08
1222 citiri
Conducerea Renault da asigurari ca fabrica Dacia ramane la Mioveni

Prefectura Arges a anuntat, marti, ca directorul general pentru relatii externe din compania Renault, Virginie Guerin, "a dat asigurari" autoritatilor romane ca fabrica Dacia-Renault nu va fi relocata, ci va ramane la Mioveni, compania franceza vrand sa faca noi investitii in fabrica din Romania.

Directorul general pentru relatii externe din cadrul companiei Renault, Virginie Guerin, asigura autoritatile romane ca fabrica de la Mioveni nu va fi relocata si ca in unitatea de productie din Romania se vor face noi investitii, anunta Prefectura Arges intr-un comunicat dat publicitatii marti, in contextul in care luni, prefectul judetului Arges, Mihail Oprescu, a avut o intalnire oficiala cu directoarea Virginie Guerin si cu secretarul general al Dacia Renault, Gabriel Sicoe.

Prefectul judetului Arges, Mihail Oprescu, a declarat ca reprezentantii Renault au spus ca vor continua sa investeasca la Mioveni, fara a preciza insa despre ce investitii este vorba.

In discutiile cu ...citeste mai departe despre "Conducerea Renault da asigurari ca fabrica Dacia ramane la Mioveni" pe Ziare.com

#Renault Dacia Mioveni, #Virginie Guerin Dacia Renault relocare , #Stiri Macroeconomie