Ce avere colosala ar avea Vladimir Putin - atac dur la adresa presedintelui Rusiei

Luni, 16 Februarie 2015, ora 08:33
1313 citiri
Ce avere colosala ar avea Vladimir Putin - atac dur la adresa presedintelui Rusiei
Foto: New Republic

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este unul dintre cei mai puternici oameni de pe glob, insa detaliile despre averea sa raman invaluite in mister.

Cand privesti declaratia de avere a liderului de la Kremlin constati ca, teoretic, este unul dintre cei mai saraci politicieni, dar in jurul sau se nasc diverse ipoteze cu privire la averea colosala pe care ar avea-o.

Ce masini au avut Putin si Obama in tinerete si ce au ajuns sa conduca acum (Galerie foto)

Cat de bogat este Vladimir Putin? La aceasta intrebare moderatorul unei emisiuni de la CNN a primit un raspuns incredibil din partea lui Bill Browder, un om de afaceri american care in urma cu cativa ani era considerat cel mai mare investitor strain din Rusia.

"Cred ca este de 200 de miliarde de dolari", a spus Browder, citat de Business Insider.

"Dupa 14 ani la putere in Rusia, tinand cont de suma de bani pe care tara a facut-o si de suma de bani care nu a fost cheltuita pe scoli, drumuri sau spitale, toti acesti bani ...citeste mai departe despre "Ce avere colosala ar avea Vladimir Putin - atac dur la adresa presedintelui Rusiei" pe Ziare.com

#avere Vladimir Putin, #declaratie avere Vladimir Putin, #avioane Vladimir Putin, #masini Vladimir Putin , #Stiri Macroeconomie