Cartea pe care Grecia mizeaza totul: Problemele noastre sunt problemele Europei

Vineri, 13 Martie 2015, ora 14:44
961 citiri
Cartea pe care Grecia mizeaza totul: Problemele noastre sunt problemele Europei
Foto: Guardian

Premierul grec Alexis Tsipras a declarat, vineri, ca problemele pe care le are Grecia sunt si problemele Europei, iar partenerii din zona euro ar trebui sa transmita elenilor un mesaj de solidaritate.

Declaratia a fost facuta in contextul intalnirii cu seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Liderul Guvernului din Atena a precizat ca elenii au inceput deja sa indeplineasca angajamentele luate pe 20 februarie, cand zona euro a aprobat extinderea cu patru luni a programului de asistenta financiara, informeaza Guardian.

"Sunt foarte optimist ca se va gasi o solutie, deoarece e vorba de un obiectiv comun. Cred ca nu e o problema a Greciei, ci a Europei. Acum e momentul ca sa fie dat un mesaj de speranta pentru poporul elen. Nu mai e cazul sa ne spuneti 'implementati, implementati, implementati' si 'obligatii, obligatii, obligatii'.

Pentru ca suntem pro-europeni si vrem sa avem un viitor comun, cred ca la sfarsitul zilei trebuie sa rezolvam toate aceste neintelegeri si sa ...citeste mai departe despre "Cartea pe care Grecia mizeaza totul: Problemele noastre sunt problemele Europei" pe Ziare.com

#premier Grecia probleme, #probleme Grecia zona euro, #iesire Grecia zona euro , #Stiri Macroeconomie