Basescu: Daca as fi prim-ministru, as adopta reducerea CAS acum

Miercuri, 16 Iulie 2014, ora 14:40
1602 citiri
Basescu: Daca as fi prim-ministru, as adopta reducerea CAS acum
Foto: B1 Tv

Presedintele Traian Basescu a spus, miercuri, ca daca ar fi prim-ministru, ar adopta reducerea CAS, precizand insa ca este nevoie de argumente de sustenabilitate pentru aceasta masura.

"Daca as fi prim-ministru, as adopta reducerea CAS acum. Daca vointa politica se materializeaza si in alte actiuni de genul reducerea aparatului bugetar, reducerea cheltuielilor curente... Dar sa-si asume reducerea asta", a afirmat seful statului, intr-o emisiune la Evenimentul Zilei.

Acesta a precizat ca Victor Ponta nu i-a dat niciun motiv sa promulge legea de reducere a CAS, subliniind ca joi va discuta cu oamenii de afaceri acest aspect.

De asemenea, presedintele l-a acuzat din nou pe premier ca minte, aratand ca niciodata nu a fost impotriva reducerii CAS.

"Omul asta a trait si a crescut si a obtinut simpatia mintind incontinuu. Toate declaratiile mele sunt legate de faptul ca sustin ...citeste mai departe despre "Basescu: Daca as fi prim-ministru, as adopta reducerea CAS acum" pe Ziare.com

#Traian Basescu reducere CAS, #Basescu solutii reducere CAS, #Basescu Ponta reducere CAS, #Basescu discutii reducere CAS , #Stiri Macroeconomie