Banii irositi de stat ar fi folositi mai eficient de catre oamenii care ii produc - presedintele SoLib

Miercuri, 14 Mai 2014, ora 07:08
738 citiri
Banii irositi de stat ar fi folositi mai eficient de catre oamenii care ii produc - presedintele SoLib

Banii pe care statul ii iroseste ar fi mult mai eficient folositi de catre oamenii care ii produc, sustine Claudiu Nasui, presedintele Societatii pentru Libertate Individuala (SoLib), care a dezvoltat platforma Open Budget, unde utilizatorii pot vedea cum este impartit bugetul de stat.

"Visul nostru este o lume mai buna si am gasit aceasta cale de a contribui la realizarea ei. In timp ce alte organizatii se concentreaza pe solutii tehnice la diverse probleme, noi credem ca singurul mod in care putem sa rezolvam eficient si durabil problemele societatii de azi este printr-o abordare diferita asupra rolului statului in vietile noastre.

De aceea, speranta noastra este ca Open Budget va ajuta lumea sa constientizeze ca ;statul nu este solutia la problema, statul insusi este problema', asa cum spunea Ronald Reagan (al 40-lea presedinte american - n.red.) ", a precizat Claudiu Nasui pentru Ziare.com.

Aici sunt banii dumneavostra! Platforma online care face o radiografie a salariilor ...citeste mai departe despre "Banii irositi de stat ar fi folositi mai eficient de catre oamenii care ii produc - presedintele SoLib" pe Ziare.com

#bani irositi stat, #Open Budget, #buget Romania cheltuieli, #buget Romania , #Stiri Macroeconomie