Autostrada Pitesti-Sibiu, ultima mare mostenire lasata romanilor de Constantin Stroe

Marti, 20 Decembrie 2016, ora 10:44
2313 citiri
Autostrada Pitesti-Sibiu, ultima mare mostenire lasata romanilor de Constantin Stroe
Foto: Arhiva Pixabay

Constantin Stroe, fostul director Dacia care s-a stins din viata la sfarsitul saptamanii trecute, a lasat o ultima mare mostenire Romaniei - certitudinea realizarii autostrazii Pitesti-Sibiu.

S-a luptat ani de zile cu cei care au fost la guvernare ca aceasta artera sa devina realitate si putem spune fara sa gresim ca lui ii datoram constructia viitoarei autostrazi.

Memorabil va ramane momentul din 2012, pe cand Dan Sova fusese pus sa gestioneze Marile Proiecte, si social-democratul a decis pur si simplu sa schimbe din pix traseul autostrazii in Brasov-Sibiu, pe motiv ca e de patru ori mai ieftin decat Pitesti-Sibiu.

Stroe a fost atunci cel care a aratat ca o astfel de decizie ar putea duce chiar la inchiderea uzinei Dacia si Sova si guvernul din care facea parte vor trebui sa raspunda pentru asta.

Imediat dupa asta, Sova a dat inapoi si a nuantat ca, de fapt, cele doua proiecte sunt separate, nu in competitie unul cu altul. Timpul a trecut insa fara ca vreuna dintre ...citeste mai departe despre "Autostrada Pitesti-Sibiu, ultima mare mostenire lasata romanilor de Constantin Stroe" pe Ziare.com

#Autostrada Pitesti Sibiu Stroe Dacia, #Constantin Stroe Dacia autostrada Sova, #Stroe Dacia Ciolos autostrada Pitesti , #Stiri Macroeconomie