Acuzatii grave la adresa directorilor din Compania de Autostrazi: Spaga, furt, ilegalitati

Vineri, 14 August 2015, ora 11:50
1001 citiri
Acuzatii grave la adresa directorilor din Compania de Autostrazi: Spaga, furt, ilegalitati
Foto: captura YouTube (Arhiva)

Alin Goga, director adjunct in Regionala Craiova a Companiei de Autostrazi, continua sirul dezvaluirilor legate de ilegalitatile comise in interiorul institutiei, in ciuda faptului ca a fost suspendat dupa ce a vorbit intr-o emisiune de televiziune.

Intr-un interviu acordat gandul.info, Alin Goga a fost intrebat direct daca se ia spaga in CNADNR.

"Sunt directori care au case mai mari decat Versailles-ul si au lucrat toata viata lor la stat", a fost raspunsul dat de acesta.

"Mai e o problema. Au gestionat contracte care si-au marit valoarea de la un milion de euro la 10 milioane de euro, au contracte pe niste caiete de sarcini doar la anumite firme, adica erau facute caiete de sarcini manusa, pentru anumite firme si eu cred ca lucrurile acestea sunt in cercetare la DNA.

O sa se si probeze. Nu mai dureaza mult. CNADNR este, alaturi de Primaria Capitalei, institutia unde nu a desantat DNA-ul", a adaugat Goga in interviul citat.

Director al Companiei de Autostrazi, suspendat ...citeste mai departe despre "Acuzatii grave la adresa directorilor din Compania de Autostrazi: Spaga, furt, ilegalitati" pe Ziare.com

#director CNADNR suspendat TV, #spaga CNADNR, #ilegalitati Compania Autostrazi , #Stiri Macroeconomie