Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Afla suma activelor administrate de fondurile locale de investitii

Afla suma activelor administrate de fondurile locale de investitii


Activele nete ale fondurilor straine distribuite in Romania totalizau, la finele lunii octombrie, 292 milioane euro, cu 3 milioane euro sub volumul de la finele lunii septembrie.

Fondurile locale de investitii administrau active in valoare de 1,890 milioane euro, la 31 octombrie 2012, in crestere cu 1,1 la suta fata de septembrie, respectiv cu 31 milioane euro, a anuntat Asociatia Administratorilor de Fonduri, citata de Agerpres.

Volumul activelor nete detinute de cele 20 de fonduri inchise s-a apreciat cu 2,9%, atingand, la 30 octombrie, valoarea de 407,4 milioane lei (89,8 milioane euro).

Subscrierile nete inregistrate in luna octombrie au avut cel mai mic volum din anul 2012 - 7,8 milioane euro.

Asociatia Administratorilor de Fonduri este o organizatie profesionala neguvernamentala a operatorilor din industria Organismelor de Plasament Colectiv din Romania, care reuneste 20 societati de administrare a investitiilor (SAI), cinci Societati de Investitii Financiare (SIF) si doua banci depozitare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 931 ori