ATON Transilvania va exporta in acesta an 90% din productia de constructii metalice

Vineri, 18 Iunie 2010, ora 11:55
2231 citiri
ATON Transilvania va exporta in acesta an 90% din productia de constructii metalice

ATON Transilvania, filiala locala a grupului german Aton, a anuntat vineri ca va exporta in 2010 in Europa de Vest 90% din productia fabricii de constructii metalice pe care o detine, informeaza NewsIn.

Fabrica de constructii metalice din cadrul grupului are o capacitate de productie lunara de 3.000 de tone de componente pentru hale industriale si civile, structuri metalice pentru material rulant feroviar, componente pentru industria constructiilor de masini, poduri metalice de mari dimensiuni si componente pentru producatorii din industria automotive.

"Datorita cresterii accelerate a volumului si comenzilor pentru export, suntem in plina campanie de recrutare de specialisti pentru divizia de constructii metalice. Ramanem, astfel, cel mai mare angajator din vestul tarii in 2010", a declarat CEO ATON Transilvania, Paul Milata.

Potrivit reprezentantilor companiei, fabrica de constructii metalice din cadrul ATON Transilvania opereaza cel mai mare sistem de sudura robotizata din Romania.

Pana la ora actuala, principala realizare a fabricii de constructii metalice este realizarea celei mai mari capacitati de silozare din Romania, depozitul de la Carani, aflat de asemenea in portofoliul ATON Transilvania.

Fabrica de constructii metalice a finalizat capacitati de depozitare de aproximativ 250.000 de tone, din cele 450.000 de tone cat reprezinta proiectul initial.

ATON Transilvania este o societate infiintata in anul 2006, in Carani, judetul Timis.

Compania este activa in mai multe domenii economice, dintre care cea mai importanta nisa este agricultura.

Compania a investit in sectoare diverse: constructii metalice, statie electrica, parc industrial, apa/canal, panouri prefabricate si agricultura.

In prezent, companiile din grupul ATON Transilvania s-au impus in diverse domenii comerciale: Cariera, Balastiera, Constructii metalice, Energie electrica, Parc industrial ATON 1 si Agricultura (productie, silozare, morarit).

Concernul german ATON a investit in Romania, incepand din anul 2006, aproximativ 250 de milioane de euro.

Grupul german Aton Transilvania a inaugurat in mai 2010 Moara Carani 5, din judetul Timis, pentru care a investit circa 11 milioane euro, din fonduri proprii si sprijin financiar comunitar, prin programul Sapard. 

#aton transilvania constructii metalice activitate agricultura , #Agricultura