Top 20 de companii cu cele mai multe oportunitati la targul de cariera Angajatori de TOP

Vineri, 05 Aprilie 2019, ora 13:14
1814 citiri
Top 20 de companii cu cele mai multe oportunitati la targul de cariera Angajatori de TOP

Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, are loc pe 5-6 aprilie la Sala Palatului. Evenimentul din aceasta primavara inregistreaza peste 6000 de oportunitati de cariera oferite de 130 de companii participante.

Angajatori de TOP le propune candidatilor un nou concept. Pentru 2 zile, cei care sunt in cautarea unui job pot vizita Orasul Joburilor, destinatia care ii aduce mai aproape de a obtine jobul dorit.

Standurile celor 130 de angajatori sunt obiectivele turistice unde pot afla informatii despre cele peste 6000 de joburi in Bucuresti, programe de internship sau management trainee la care pot aplica.

In plus, vizitatorii evenimentului pot participa la zeci de skillshop-uri si conferinte. Mai multe detalii despre agenda si modalitatea de inscriere, aici.

Pasionatii de IT au posibilitatea sa participe la o serie de sesiuni tehnice - techtalks-uri, pe subiecte precum: Java, Emerging Technologies, Smart Everything sau Testare; sa invete din cele mai interactive studii de caz de pe piata locala si internationala din industria IT&C. Participarea este gratuita, insa locurile sunt limitate. Mai multe detalii, aici.

Care sunt companiile cu cele mai multe joburi deschise la Angajatori de TOP?

Editia aceasta Angajatori de TOP inregistreaza un record al numarului de joburi deschise de companiile participante.

Din informatiile primite de la reprezentantii companiilor, pe 5-6 aprilie, la Sala Palatului vor fi companii care au si peste 400 de joburi deschise.

In total vor fi peste 6000 de oportunitati de cariera in domenii extrem de variate, iar topul celor 20 de companii cu cele mai multe joburi deschise cuprinde:

1. Gi Group

2. Genpact

3. Groupe Renault Romania

4. Deloitte Audit Delivery Center

5. Accenture

6. Societe Generale European Business Services

7. BCR

8. Orange Romania

9. Automatic Data Processing (ADP)

10. Veeam Software

11. Hornbach

12. Stefanini Romania

13. Kellogg Romania

14. Huawei Enterprise Romania GSC

15. Zentiva

16. P&G

17. Enel Romania

18. METRO Cash&Carry

19. dm drogerie markt

20. Adecco

Topul companiilor cu cele mai multe oportunitati de cariera deschise in cadrul Angajatori de TOP a fost realizat in baza raspunsurilor primite la chestionarul transmis companiilor participante.

Din experienta editiilor anterioare, sunt companii cu volume foarte mari de recrutare care nu pot face publice aceste informatii.

In comparatie cu anii anteriori, editia aceasta observam o distributie echilibrata a joburilor deschise de companii.

Din punct de vedere al domeniilor de activitate, cele mai bine reprezentate arii in care sunt deschise oportunitati, atat pentru profesionisti cat si pentru candidatii entry-level, pentru absolventi si studenti sunt:

1. IT Software: 55% *

2. Contabilitate - Finante: 53%

3. Vanzari: 43%

4. Customer Support - Client service: 40%

5. Achizitii - Logistica - Aprovizionare: 30%

6. Inginerie: 25%

7. Resurse umane: 23%

8. Marketing PR - Comunicare: 20%

9. Juridic: 18%

10. IT Hardware: 18%

*% dintre companii au mentionat ca au pozitii deschise in domeniul respectiv

Cei care vor sa faca o vizita in Orasul Joburilor - Angajatori de TOP Bucuresti se pot inscrie la eveniment folosind butonul de inscriere accesibil la sectiunea dedicata evenimentului.

Biletul de intrare in Orasul Joburilor este gratuit, in baza unui CV Barcode pe care il pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro.

Avantajul oferit de aplicarea cu CV-ul Barcode este ca angajatorii vor avea acces la ultimele variante ale CV-urilor. In plus, daca, dupa discutia purtata la standul companiei un candidat va face modificari in CV, compania va avea acces la varianta actualizata a CV-ului.

Cativa dintre angajatorii care pot fi intalniti pe 5-6 aprilie la Sala Palatului sunt: Adecco, 2checkout, Allianz Technology, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Banca Transilvania, BCR, BearingPoint Romania, Bitdefender, BRD - Groupe Societe Generale, British American Tobacco, Computer Generated Solutions Romania, DB Schenker GBS, DM Drogerie Markt, DRiV, Emia.com, Enel, Ericsson, Expleo Group, Finastra, Genpact, GOODYEAR, Groupe Renault Romania, Harman, HP Inc, JTI Romania, Kaufland Romania, Kellogg's, KMG International - Rompetrol, Lidl Romania, London Stock Exchange Group, Michelin Romania, Molson Coors GBS, Nestle, Oracle, Orange Romania, P&G, PepsiCo, Philip Morris Romania, Playtika, Raiffeisen Bank, Societe Generale European Business Services, Teleperformance Romania, TELUS International Europe, UniCredit Bank, Veeam Software, Verint, Wipro Technology etc.

Mai multe detalii despre targul de joburi Angajatori de TOP pot fi accesate in sectiunea dedicata evenimentului.

#targ joburi, #joburi Bucuresti , #Targ joburi