La targul Angajatori de TOP Bucuresti, interviurile se fac pe loc!

Joi, 08 Octombrie 2015, ora 16:20
1350 citiri
La targul Angajatori de TOP Bucuresti, interviurile se fac pe loc!
Foto: hipo.ro

In luna octombrie se desfasoara cea de-a 19 a editie a celui mai mare targ de cariera dedicat profesionistilor si tinerilor - Angajatori de TOP Bucuresti.

Cei care sunt in cautarea unui job sau vor sa afle care este situatia actuala pe piata fortei de munca, pot vizita evenimentul in perioada 23-24 octombrie, la Sala Palatului, unde pot aplica la peste 4000 de oportunitati si programe de internship, deschise in cele 100 de companii.

Editia aceasta vine si cu o noutate: posibilitatea candidatilor de a discuta cu o parte dintre reprezentantii companiilor in cadrul unui interviu, chiar in zilele Angajatori de TOP.

Printre oportunitatile de cariera 50% dintre joburi sunt dedicate candidatilor entry-level, 28% sunt pozitii middle-level, in timp ce 18% sunt pozitii senior-level pentru profesionistii cu peste 5-7 ani experienta. 5% dintre pozitiile de la Angajatori de TOP Bucuresti sunt programe de internship&trainee adresate studentilor sau absolventilor aflati la inceput de cariera.

Oportunitati de cariera internationale.

Oportunitati interesante ii asteapta inclusiv pe cei care isi doresc o cariera la nivel international sau care vor sa faca o schimbare si vor sa se dezvolte profesional intr-un mediu cultural diferit.

Aproximativ 39% dintre angajatori pun la dispozitie pozitii internationale, fie ca acestea sunt pe o durata limitata de timp sau permanente.

Angajatori de TOP ajunge si la Timisoara. Afla ce pachete salariale ofera companiile prezente!

Angajatori de TOP ajunge si la Timisoara si se desfasura saptamana pe 16-17 octombrie la Centrul Regional de Afaceri. La eveniment vor fi prezente 50 de companii, care vor oferi peste 2000 de oportunitati de cariera.

Statisticile arata ca majoritatea companiilor ofera o remuneratie financiara in intervalul 400 Euro - 700 Euro, pachete de relocare si beneficii neconventionale precum organizarea de schimburi interculturale sau existenta unor spatii de relaxare speciale pentru angajati.

Cele mai numeroase pachete salariale se incadreaza intre 400-500 Euro (24%) si 500-700 Euro (24%), urmate de sumele incadrate intre 300-400Euro (18%). Exista si pozitii, in majoritatea lor dedicate candidatilor senior-level, remunerate cu sume cuprinse intre 700-1000Euro (15%) si 1000-1500Euro (12%), in timp ce salariile peste 1500 Euro sunt oferite de 9% dintre angajatori.

Estimarile companiilor in privinta salariilor variaza in functie de nivelul de experienta, iar aceste valori pot fi puternic influentate de specializarea candidatului, rezultatele obtinute anterior, experienta relevanta pe o pozitie anterioara, etc.

In plus, vizitatorii la targ au posibilitatea de a se inscrie la cele 19 conferinte si workshop-uri sustinute de companii.

Mai multe detalii despre eveniment, companiile participante si programul workshop-urilor pot fi regasite la sectiunea dedicata targului pe www.hipo.ro.

#targ joburi Bucuresti 2015, #targ locuri munca Romania , #Targ joburi