Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

JobShop® 2016 - Cariera ta incepe aici!

JobShop® 2016 - Cariera ta incepe aici!
In perioada 24-30 martie 2016, BEST Iasi in colaborare cu Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi organizeaza cea de-a XVI-a editie a Evenimentului National de Cariera JobShop®.

JobShop® este un eveniment care se adreseaza studentilor si absolventilor ieseni, cu precadere celor de profil tehnic, unde acestia au sansa de a lua contact direct cu reprezentantii companiilor de a discuta despre oportunitatile si conditiile mediului de lucru actual si de a primi sprijin in cariera. Pe langa locurile de munca oferite de catre companiile participante, studentii pot aplica si pentru locuri de practica, internship-uri, proiecte de diploma si burse.

Pe parcursul celor 7 zile, studentii sunt asteptati sa participe la activitatile ce se vor desfasura in salile Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iasi si la zilele de standuri din data de 29 si 30 martie in cadrul Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului. Printre aceste activitati se numara training-uri tehnice si de dezvoltare personala, concursuri interactive, prezentari de companii si workshop-uri.

In cadrul evenimentului, studentii si proaspetii absolventi pot face primul lor pas catre job-ul dorit avand oportunitatea de a isi incepe cariera in cadrul unora dintre cele mai importante companii din Romania. La eveniment vor lua parte angajatori precum: Accenture, Atos, Adecco, AKKA Technologies, Arcadis, ArcelorMittal, AROBS, Avira, Besedo, Bosch, Capgemini, Cloudbase, ELI-NP, Emirom, EON, GFK, Hilti, Huawei, Intelligent Bee, Microchip, Mind CTI, OC Prod, Professional, Retrasib, Siemens, UBIS, Webhelp si SCC.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1260 ori