Vezi cat va castiga primul consultant in proiectul "Caut CEO pentru stat"

Miercuri, 07 Septembrie 2011, ora 07:58
2230 citiri
Vezi cat va castiga primul consultant in proiectul "Caut CEO pentru stat"

Primul headhunter va castiga 120.000 de euro pana la sfarsitul anului pentru consultanta oferita angajatilor din Ministerul Economiei care se ocupa cu introducerea managementului privat in companiile de stat.

Potrivit Ministerului Economiei, care a publicat deja normele de participare a firmelor la licitatie, firma de executive search care va castiga licitatia va oferi consultanta autoritatilor in alegerea firmelor competitoare care sa se ocupe mai departe de inlocuirea managerilor la companiile de stat, cu afaceri de 10 miliarde de euro anual, cu profesionisti care au experienta la privat.

Astfel, firma de consultanta poate beneficia pana la sfarsitul anului de cei 120.000 de euro prevazuti in buget, scrie Ziarul Financiar.

"Pentru firmele de headhunting care vor fi selectate ulterior vom urma o procedura de asociere intre minister si com paniile de stat la care urmeaza sa fie inlocuiti managerii, iar tarifele lor vor fi platite de catre companii", au spus reprezentantii Ministerului Economiei.

#caut ceo pentru stat, # cat castiga consultantul, # management privat , #Stiri Locuri de munca