O mare companie le-a dat liber astazi angajatilor din Romania, plus 500 de dolari sa-si faca munca mai usoara

Vineri, 15 Mai 2020, ora 14:30
1515 citiri
O mare companie le-a dat liber astazi angajatilor din Romania, plus 500 de dolari sa-si faca munca mai usoara
Cris Radu | Site Leader Adobe Romania si VP of Engineering Digital Experience

Cei peste 700 angajati ai Adobe Romania, cel mai mare centru de dezvoltare si cercetare al Adobe in Europa, au primit ziua de 15 mai libera din partea companiei.

Ziua Internationala a Familiei, sarbatorita pe 15 mai, a fost declarata zi libera la nivelul intregii companii, in semn de multumire pentru dedicare si efortul colectiv de a mentine performanta la cel mai inalt nivel in produsele dezvoltate in aceasta perioada dificila.

Sprijin financiar si non-financiar extins pentru perioada de work from home

Echipa Adobe Romania, implicata majoritar in cercetare si dezvoltare software pentru produse Adobe cu impact global, lucreaza de acasa de la inceputul lunii martie, pentru a reduce expunerea angajatilor la riscul imbolnavirii cu coronavirus.

Dupa ce la anuntarea masurii de work from home toti angajatii au primit un fond de 250$/persoana pentru echipamente office pentru acasa, recent fondul fiecarui angajat a fost extins cu inca 250$/persoana.

Sprijinul financiar alocat fiecarui angajat a ajuns astfel la 500 $/persoana, suma putand fi utilizata de angajati pentru orice echipamente sau produse care sa le asigure confort in biroul de acasa.

In plus, grija fata de angajati se extinde si catre arii dincolo de confortul fizic, catre echilibrul emotional. Toti angajatii beneficiaza de un program prin care pot folosi serviciile unui psiholog, iar in cadrul acestui program pot apela gratuit si la serviciile unui consultant financiar.

"In continuare, principala noastra preocupare este sa asiguram confort si well-being pentru angajatii Adobe Romania. Colegii au dovedit din nou ca, pusi intr-o situatie exceptionala, se pot adapta, sustine si motiva astfel incat sa functioneze in continuare ca o echipa motivata si sa performeze in dezvoltarea produselor si serviciilor Adobe globale" -declara Cris Radu, Site Leader Adobe Romania si VP of Engineering Digital Experience.

In cazul in care vor exista colegi sau membri ai famiilor lor afectati in mod direct de COVID-19, angajatii Adobe pot primi 20 de zile suplimentare de concediu platit.

Dezvoltarea continua, de acasa

In ultimele doua luni, Adobe Romania a continuat recrutarile, iar echipa din Bucuresti s-a extins cu 25 colegi.

Masura de a lucra de acasa continua lunile urmatoare pentru toti angajatii din Romania, pentru protectia lor si limitarea riscurilor de imbolnavire. Intalnirile zilnice ale echipelor se desfasoara dupa programul normal, iar performanta angajatilor se mentine la un nive ...citeste mai departe despre "O mare companie le-a dat liber astazi angajatilor din Romania, plus 500 de dolari sa-si faca munca mai usoara" pe Ziare.com

#ziua internationala a familiei, #work form home Adobe Romania , #Stiri Locuri de munca