Nu va lasati inselati: Escrocherie denuntata de FAN Courier

Marti, 03 Februarie 2015, ora 12:08
2419 citiri
Nu va lasati inselati: Escrocherie denuntata de FAN Courier
Foto: Facebook/FAN Courier

Compania de curierat FAN Courier a anuntat ca va sesiza organele de cercetare penala in legatura cu o tentativa de inselaciune careia i-au cazut victime persoane aflate in cautarea unei slujbe.

In ultimele zile, la sediile FAN Courier din diferite orase s-au prezentat candidati la pozitia de sofer profesionist, care sustineau ca au dat curs unui presupus anunt postat in numele companiei, pe unul dintre portalurile de anunturi gratuite.

"Unii dintre ei achitasera in contul presupusei inscrieri a candidaturii o suma indicata la telefon de autorul anuntului, altii doreau sa stie unde trebuie sa plateasca aceasta suma de bani", au declarat intr-un comunicat reprezentantii companiei.

Compania atrage atentia tuturor candidatilor la un post in cadrul companiei ca nu a pretins si nu pretinde nici o suma pentru inscrierea sau alte ...citeste mai departe despre "Nu va lasati inselati: Escrocherie denuntata de FAN Courier" pe Ziare.com

#FAN Courier inselatorie anunt angajare, #inselatorie anunt angajare, #bani angajare FAN Courier , #Stiri Locuri de munca