Cu sau fara master? Cat conteaza aceasta diploma ca sa-ti gasesti un job

Joi, 21 Iulie 2016, ora 07:28
1633 citiri
Cu sau fara master? Cat conteaza aceasta diploma ca sa-ti gasesti un job

Dupa terminarea studiilor de licenta, studentii au in fata o dilema: sa dea mai departe la master sau nu? Cat de mult conteaza aceasta diploma atunci cand iti cauti un loc de munca? Ce conteaza mai mult pentru un angajator, hartia sau abilitatile tale?

De-a lungul carierei, nu mi s-a cerut niciodata sa probez cu diplome faptul ca am studiat o disciplina sau alta, cei mai multi angajatori bazandu-si decizia de angajare pe experienta si pertinenta cu care am raspuns intrebarilor.

Nu vreau sa se inteleaga ca diplomele nu au rostul lor. Il au, dar doar daca alegerea de a urma niste studii este luata in cunostinta de cauza. Cu ani in urma, optiunile erau foarte limitate.

Acum exista o abundenta de scoli pe care le poti urma in functie de ce-ti place si de ce-ti doresti sa faci. Tu, nu familia ta. Tu, nu compania angajatoare.

Este vorba de o alegere personala si asumata care trebuie facuta in urma unor evaluari a talentelor, pasiunilor, vocatiei, inclinatiilor pe care le are ...citeste mai departe despre "Cu sau fara master? Cat conteaza aceasta diploma ca sa-ti gasesti un job" pe Ziare.com

#diploma master angajare, #diploma master loc munca, #master angajare , #Stiri Locuri de munca