Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vesti bune pentru cine isi cauta un job!

Companii de renume recruteaza la Angajatori de TOP Bucuresti Online

Companii de renume recruteaza la Angajatori de TOP Bucuresti Online

Cel mai mare targ de cariera din Romania, Angajatori de TOP Bucuresti se desfasoara in perioada 27 martie - 27 aprilie, pe platforma Hipo.ro.

Editia online din aceasta primavara Angajatori de TOP Bucuresti este dedicata tuturor candidatilor care se afla in cautarea unui job, fie ca acestia sunt profesionisti, persoane cu experienta middle-level, entry-level sau studenti, in domenii precum: Contabilitate-Finante, Customer-Suport, IT&C, Inginerie, Achizitii-Logistica, Vanzari, Resurse Umane, Marketing&PR etc.

Candidatii pot participa gratuit la Angajatori de TOP Bucuresti, prin simpla creare a unui cont pe site-ul www.hipo.ro, iar dupa logare vor putea accesa oportunitatile de cariera oferite de angajatori. Participantii pot aplica la joburile potrivite pentru ei, pot interactiona activ cu reprezentatii companiilor sau pot participa la workshopurile si conferintele online.

"Decizia noastra de a muta targul de cariera Angajatori de TOP Bucuresti in mediul online a aparut din dorinta de a sustine atat nevoia angajatorilor de a recruta in aceasta perioada, dar si pentru a oferi sansa tuturor persoanelor care isi cauta un loc de munca sa poata beneficia de un acces facil la o paleta larga de oportunitati de cariera."Ionut Vasile, Project Manager - Angajatori de TOP Bucuresti

Beneficiile de care au parte participantii la Angajatori de TOP Bucuresti Online

  • Oportunitati de cariera dedicate profesionistilor care sunt in cautarea unei noi provocari, candidatilor cu un nivel mediu de experienta care doresc sa dea un refresh carierei, tinerilor la inceput de cariera, dar si studentilor care isi doresc sa dobandeasca noi cunostinte si se afla in cautarea unui program de internship sau trainee;
  • Sectiunea TOP Jobs Bucuresti dedicata candidatilor cu studii superioare, care contine o selectie a unora dintre cele mai interesante joburi si programe de internship;
  • Zona de interactiune online unde candidatii pot discuta cu reprezentantii companiilor despre oportunitati de cariera, beneficii, programe speciale prin intermediul chat-ului live disponibil pe platforma dedicata targului de cariera online. 5 zile din cadrul proiectului vor fi dedicate discutiilor cu angajatorii, incepand din 27 martie;
  • Conferinte si workshopuri online (webinarii) care vor aborda subiecte din arii precum: realizarea unui CV remarcabil, importanta implicarii intr-un program de internship, Tips & Tricks pentru dezvoltarea carierei, dar si webinarii dedicate pasionatilor de tehnologie cu teme din zone de interes ca: Machine Learning & AI, DevOps, sau Functional Safety.

"Pana pe 27 aprilie, companiile participante la Angajatori de TOP Bucuresti Online, vor oferi sansa candidatilor sa aplice la cele mai recente joburi si programe de internship, 24 ore din 24, direct din confortul propriei locuinte.

Pe langa acest lucru, participantii pot purta discutii pe chat cu reprezentantii companiilor si pot afla mai multe despre cariera lor accesand webinariile special concepute pentru a oferi candidatilor o experienta completa la editia online Angajatori de TOP Bucuresti"Ionut Vasile, Project Manager - Angajatori de TOP Bucuresti

Editia online Angajatori de TOP Bucuresti din aceasta primavara poate fi accesata pe hipo.ro, in sectiunea dedicata evenimentului, https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti pana pe data de 27 aprilie.

Companiile participante la eveniment sunt: Accenture, ADP (Automatic Data Processing) Romania, Allianz Technology, Ariston, Axway, BCR, British American Tobacco, CGI, Dell Technlogies, Deloitte, dm drogerie markt, EY Romania, FarmaVet, Finastra, Groupe Renault Romania, Harman, HeidelbergCement Romania, HP Inc, Huawei, InCrys, JTI Romania, Kalypso, Kaufland Romania, Kellogg's, LSEG in Romania, Mercedes-Benz Romania, Metro Cash&Carry Romania, Michelin, Nestle, P&G, PepsiCo, Philip Morris Romania, ProCredit Bank, Raiffeisen Bank, Societe Generale European Business Services (SG EBS), Stefanini, Sustainalytics, Teleperformance, Telus International Romania, Veeam Software.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie romaneasca de consultanta in resurse umane, specializata in solutii de recrutare si employer branding.

In cei 14 ani de experienta, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum:

  • www.hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, care are loc la nivel national in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Craiova si online, pe www.hipo.ro;
  • DevTalks, eveniment care reuneste 2.000 de profesionisti IT pasionati de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Emerging Tech, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing si SAP
  • Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 250 de tineri romani;
  • Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piata, care masoara gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum si asteptarile pe care candidatii le au de la acestia.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1431 ori