Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce trebuie sa faci ca sa-ti maresti salariul in mediul privat

Ce trebuie sa faci ca sa-ti maresti salariul in mediul privat

Companiile care doresc performeri de la firmele concurente sunt dispuse sa plateasca pentru acest lucru, chiar si pachetul salarial de relocare.

"Relocarea in Bucuresti din provincie implica de cele mai multe ori o crestere in medie a veniturilor cu 30-40%. Din Bucuresti in provincie, nu sunt implicate cresteri salariale", a declarat Claudia Indreica, managing partner SC Psihoselect si membru HR Club.

Exista insa si posibilitatea relocarii dintr-un oras de provincie in altul, iar in aceasta situatie cresterea salariala va fi de 20%. In plus, angajatul poate primi locuinta de serviciu, masina si bonusuri.

Totusi, fata de anii anteriori, cand relocarea presupunea cresterea veniturilor chiar si cu mai mult de 50%, in unele cazuri, criza a obligat companiile sa reduca si aceste costuri.

"Fata de anii anteriori, pachetele salariale oferite au scazut, uenori si cu 30-40%. Statisticile spun ca un manager care isi cauta de lucru are tendinta de a-si renegocia salariul si cu 30% in minus, dupa sase luni de cautare activa a unui loc de munca", a declarat Irina Manolescu, director executiv la Career Solutions International.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2730 ori
Citeste mai multe desprecresteri pachete relocare salariale