Ce poti face pentru a evita ca angajatorul sa-si bage nasul in conversatiile tale

Joi, 14 Ianuarie 2016, ora 12:20
1296 citiri
Ce poti face pentru a evita ca angajatorul sa-si bage nasul in conversatiile tale
Foto: Arhiva Ziare.com

O decizie data recent de CEDO a aratat ca angajatorul isi poate baga nasul in conversatiile angajatului atata vreme cat acestea au loc pe dispozitivele si serviciile care au legatura cu munca.

The Independent arata ca nu e necesar nici macar ca angajatorul sa aiba acordul angajatului.

Insa exista cateva modalitati prin care poti sa fentezi "ochii" curiosi ai angajatorului.

In primul rand, ca sa nu risti sa fii dat afara sau sa ai probleme la locul de munca din cauza conversatiilor private, trebuie sa te asiguri ca nu ai nimic personal pe laptopul companiei.

De asemenea, poti fi interceptat de angajator chiar daca accesezi mailul de munca de pe smartphone-ul tau, asa ca cel mai bine este sa delimitezi foarte bine viata personala de job.

Unele aplicatii - precum Telegram, iMessage sau WhatsApp - cripteaza mesajele, ceea ce inseamna ca pot fi citite doar de expeditor si de destinatar, adica blocheaza interceptarea lor de catre programele de spionaj.

Cat de sigura a ...citeste mai departe despre "Ce poti face pentru a evita ca angajatorul sa-si bage nasul in conversatiile tale" pe Ziare.com

#angajator conversatii laptop, #angajator conversatii mail, #companie monitorizare conversatii, #monitorizare conversatii munca, #monitorizare conversatii , #Stiri Locuri de munca