Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Angajatii Postei, obligati sa intre in concediu fara plata

Angajatii Postei, obligati sa intre in concediu fara plata

Fiecare angajat al Postei Romane va intra in concediu fara plata cate doua zile in fiecare luna, pana la finele anului, printr-o masura care vizeaza reducerile cheltuielilor cu pana la 7 milioane de lei, dar care va afecta peste 34.000 de angajati, anunta Mediafax.

"Decizia vizeaza toti salariatii Postei. Pentru a nu afecta activitatea companiei, fiecare salariat isi va lua doua zile de concediu fara plata in fiecare luna, pana la finele anului, prin rotatie. 

Masura va reduce cheltuielile companiei cu 7 milioane de lei pe luna", a declarat pentru MEDIAFAX directorul general al Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), Daniel Neagoe.

Anul trecut, operatorul postal a avut pierderi de 29 milioane de euro, la o cifra de afaceri de 327 milioane de euro.

La finele lunii mai, Neagoe a declarat pentru MEDIAFAX ca aproximativ 2.000 de salariati, reprezentand 6% din personalul Postei Romane, vor fi afectati de aplicarea unor masuri de restructurare operationala, inclusiv prin reducerea numarului de sucursale, o parte dintre acestia urmand sa fie disponibilizati.

Conducerea Postei a bugetat suma de 36 milioane de lei pentru cheltuieli cu platile compensatorii aferente disponibilizarilor.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1775 ori
Citeste mai multe despreangajati posta concediu angajati posta