Air France taie in carne vie - desfiinteaza 3.000 de locuri de munca, inclusiv concedieri fortate

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 15:58
1441 citiri
Air France taie in carne vie - desfiinteaza 3.000 de locuri de munca, inclusiv concedieri fortate
Foto: Air France

Conducerea companiei aeriene franceze Air France i-a informat, luni, pe angajati ca are de gand sa elimine aproape 3.000 de locuri de munca in decurs de doi ani, dupa esecul negocierilor cu pilotii, carora compania ar dori sa le prelungeasca numarul orelor de zbor.

Restructurarea vizeaza 300 de piloti, 900 de insotitori de zbor si 1.700 din angajatii de la sol, i-a informat luni Air France pe reprezentantii angajatilor, la o reuniune care a fost intrerupta de protestele sindicatelor care au cerut demisia directorului grupului Air France/KLM, Alexandre de Juniac, transmite AFP.

In plus, pentru prima data in istoria companiei, sunt avute in vedere concedieri fortate, in special in randul personalului navigant si al angajatilor de la sol.

De asemenea, restructurarea personalului va fi insotita si de o reducere a numarului de zboruri pe distante lungi, dintre care jumatate sunt deficitare, precum si a flotei companiei cu 14 aparate, cinci anul viitor si alte noua in 2017. In acest ...citeste mai departe despre "Air France taie in carne vie - desfiinteaza 3.000 de locuri de munca, inclusiv concedieri fortate" pe Ziare.com

#Air France concedieri, #Air France restructurare , #Stiri Locuri de munca