Romanii speriati de criza economica muncesc mai bine

Luni, 16 Februarie 2009, ora 11:23
2133 citiri
Romanii speriati de criza economica muncesc mai bine

Romanii lucreaza cu mai mult simt al responsabilitatii, de teama ca firmele la care sunt angajati sa nu ii disponibilizeze pe fondul crizei financiare.

"Patronii simt tot mai mult implicarea angajatilor la serviciu. Este vorba, in principal, despre angajatii constiinciosi. Tot ei sunt cei care incearca sa-si salveze pielea.

Se implica in proiecte noi, desi nu fac parte din responsabilitatile lor, fac ore suplimentare si vin cu propuneri anticriza", a declarat Carmen Vasilescu, specialist resurse umane, pentru Ziarul Ring.

Teama ca li s-ar putea reduce salariul sau ca si-ar putea pierde locul de munca a devenit astfel cea mai buna metoda de motivare intr-o companie.

Mai mult, ca sa-si pastreze postul, multi dintre ei recurg la diverse metode de a iesi in fata sefilor cu rezultate foarte bune.

" Fiecare angajat a realizat ca este in concurenta directa cu colegul sau si va face tot posibilul sa fie vazut mult mai bine de sef, oricare va fi metoda prin care va iesi in evidenta", ne-a mai spus Mihaela Scarlat.

#criza, # disponibilizari, # salariu, # motivati, # loc munca, # rezultate , #Resurse umane