Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

GDF Suez investeste 4 mil lei in pregatirea angajatilor

GDF Suez investeste 4 mil lei in pregatirea angajatilor

GDF SUEZ Energy Romania a anuntat vineri ca a obtinut fonduri europene nerambursabile in valoare de 4,04 milioane lei din Fondul Social European si bugetul national in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, conform NewsIn.

Finantarea este destinata implementarii programului de formare profesionala ,,Imbunatatirea competentelor, flexibilitatii si performantelor angajatilor, in vederea adaptarii la actualul context socio-economic".

Programul vizeaza perfectionarea abilitatilor si a competentelor profesionale pentru 220 de angajati din cadrul Directiei Clienti Rezidentiali si Business.

Din suma totala a proiectului de 6,94 milioane lei, valoarea fondurilor europene nerambursabile este de 4,04 milioane lei, iar contributia financiara a companiei este de 2.90 milioane lei.

"Am conceput acest program de formare profesionala in vederea perfectionarii angajatilor pentru a raspunde asteptarilor clientilor nostri.


Programul se incadreaza in strategia noastra de resurse umane care pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilitatilor si a competentelor angajatilor' a declarat directorul general al GDF SUEZ Energy Romania,Yvonnick David.


Programul se va desfasura pana in februarie 2012.


Pentru acest proiect au fost selectati angajatii care constituie interfata cu clientii companiei in vederea dezvoltarii competentelor de relationare cu clientii. Acestia vor urma cursuri din domeniul comunicarii, relatiei cu clientii, tehnici de feedback si managementul timpului.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1701 ori
Citeste mai multe despregdf suez angajati fonduri