Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cine este primul speaker international anuntat la HR Summit Iasi

Cine este primul speaker international anuntat la HR Summit Iasi


Tot mai multi tineri cauta sa ocupe pozitii de junior manager sau manager, iar in acelasi timp se asteapta sa fie invatati ce sa faca. Acestia doresc sa parcurga cu rapiditate etapele de inceput ale carierei lor, ajungand intr-un timp foarte scurt pe un post de management.

Lasand la o parte asteptarile noii generatii, situatii nefavorabile exista si in interiorul companiilor. Conform studiului realizat de McKensey analysis, exista cateva obstacole in drumul catre un talent management eficient: senior managerii nu dedica destul timp talent managementului, line managerii nu sunt destul de dedicati dezoltarii capacitatilor si carierelor celorlalti angajati, CEO si senior liderii nu sunt suficient de implicati in modelarea strategiilor de talent management, iar organizatiile nu incurajeaza colaborarile constructive si schimbul de informatii.

Experienta valoroasa in cadrul Siemens & Samsung, in prezent Lead Engagement Consultant Tap'd Solutions Ltd - Alexandra Pegg

Pentru a intelege cat mai bine procesele de HR, Alexandra si-a construit cariera profesionala pe o structura puternica: Universitatea Warwick, Psihologie, Master in Studii Organizationale la Warwick Business School.

Cu un obiectiv pe termen lung de a lucra in Dezvoltare Organizationala si de a deveni Coach, la terminarea universitatii, Alex a inceput ca Market Research Project Coordinator si a devenit absolventa de resurse Umane in cadrul Gist Ltd. Aceasta si-a continuat drumul profesional la Siemens Plc in pozitia de Talent Management Coordinator si a continuat sa progreseze ajungand sa ocupe functia de North West Europe Cluster Talent Manager. Dupa 6 ani in care a acumulat experienta, Alexandra a ajuns pe pozitia de European HR Planning Manager in cadrul companiei Samsung.

In prezent, aceasta ocupa functia de Lead Engagement Cosultant in cadrul Tap'd Solutions Ltd [UK] unde este responsabila de proiecte la nivel local, regional si global care acopera mai multe arii ale Talent Managementului cu accentul pus pe crearea de strategii de competenta comportamentala, solutii de invatare si dezvoltare pentru diferite tari si culturi.

Alexandra este prezenta in sesiunea plenara a conferintei HR Summit Iasi, care are loc in 5 octombrie, in incinta Palas Congress Hall.

Mai multe detalii gasiti pe www.iasi.hrsummit.ro.

Adoptarea unui stil de management flexibil - cheia catre un talent managemet tanar productiv

"Generatia tanara din Romania are farmecul ei, este libera, spontana, increzatoare in fortele proprii, asertiva, isi expune nemultumirile si asteapta sau chiar cere feedback si apreciere. Toate acestea constituie o provocare pentru angajatorul de azi care este provocat sa-si adapteze stilul de management, sa tranziteze clar catre leadership, sa fie orientat catre oameni, sa ofere feedback constant, sa aprecieze, sa ofere un cadru flexibil ca orar, sa fie interesat si preocupat de pasiuni si sa descopere potentialul celui tanar", sustine Monica Eugeniu, Managing Director @ 'learning about'®.

Monica Eugeniu este pionier in domeniului Resurselor Umane avand peste 20 de ani de experienta in munca cu oamenii si dezvoltarea managamentului. Din 2004, Monica este Managing Partner al 'learning about'®, companie care ofera workshop-uri creative, inspirationale si de consolidare pentru echipe din domeniile de business sau sport.

Monica dezvolta echipe si creaza o cultura a unui limbaj de leadership inalt, motivand si inspirand oameni pentru a-si atige potentialul si nivelul urmator de performanta cu scopul de a descoperi pasiuni, dedicare si atitudini noi, atat in plan profesional cat si in cel personal. Pe 4 si 5 octombrie, Monica dezbate la HR Summit Iasi tematica "Leadership-ul este alegerea ta".

Despre HR Summit

Conferinta de resurse umane HR Summit Iasi are loc in perioada 4-5 octombrie, in incinta Palas Congress Hall Iasi. Detalii despre eveniment gasiti pe www.iasi.hrsummit.ro.

Partenerii evenimentului sunt: Great People Inside, Nestlers Group, Noerr, Artwin, Hart Consulting, Edenred, Train2Perform, Kommio, Getlab, SLG thomas Romania, HPDI, Max relax, Ritmas, Siveco, Ford.

HR Summit - The SuperHeRoes Conference este organizata de Libero Events, agentia de evenimente, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman The Leadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo, ArchiTECHture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, HR Breakfast, Ecommornings, Been there.NET, Fiscalitate 24.7, Targul de Turism Touristica.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2899 ori
Citeste mai multe despreHR Summit Ia i