Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cu si despre tinerii din Romania

Cu si despre tinerii din Romania
Top Talents Romania, cel mai important eveniment de cariera dedicat tinerilor cu potential din Romania, a ajuns anul acesta la cea de-a 8-a editie.

Evenimentul are loc anual si isi propune sa identifice si sa incurajeze cei mai buni 250 de tineri, oferindu-le oportunitati de cariera si dezvoltare profesionala.

Proiectul se adreseaza studentilor in ani terminali de facultate, masteranzilor, doctoranzilor si proaspat absolventilor. Participarea este gratuita in baza inscrierii pe site-ul evenimentului pana pe 29 aprilie.
site-ul evenimentului

In cei 8 ani, peste 14 000 de tineri au aplicat la Top Talents Romania, dintre care 1 900 au fost selectati si invitati la eveniment.

Feedback-ul primit de la un an la altul este unul foarte bun si printre cele mai frecvente remarci si apreciate momente sunt: interactiunea cu companii de top, teme de discutii interesante, speakeri de calitate si inspirationali, interactiune cu alti tineri cu potential, dezvoltare personala, acces la oportunitati interesante de cariera.

In acest an, Top Talents Romania va avea loc in perioada 14 - 15 mai la Hotel Caro din Bucuresti si va cuprinde conferinte pe teme de leadership si dezvoltare, studii de caz, workshop-uri, zone de interactiune cu angajatorii, oportunitati de cariera precum programe de internship, trainee si management trainee.

Companiile multinationale care vor fi prezente la editia din 2015 sunt angajatori care recunosc potentialul si incurajeaza dezvoltarea tinerilor pe care ii doresc in organizatie: BRD - Groupe Societe Generale, Philips, Vodafone Romania, L'Oreal Romania si Unilever.

De ce recomandam tinerilor sa aplice la Top Talents Romania? Cei care se potrivesc profilului cautat au cel putin 4 motive pentru care nu trebuie sa rateze acest proiect:

  1. Au posibilitatea sa interactioneze intr-un cadru restrans cu 5 companii multinationale de unde pot afla mai multe despre oportunitatile de cariera si programele de internship/management trainee pe care acestea le au deschise;
  2. Vor fi evaluati GRATUIT cu ajutorul instrumentelor online Cut-e, teste care sunt folosite de cei mai mari angajatori din Romania. Analiza CV-ului si testele reprezinta cele mai importante etape in cadrul procesului de selectie pentru obtinerea unui job, iar evaluarea gratuita din cadrul Top Talents Romania le ofera tinerilor oportunitatea sa se familiarizeze cu astfel de teste, astfel incat data viitoare cand vor completa un test vor fi mai bine pregatiti.
  3. Dupa eveniment au acces la singura retea dedicata tinerilor cu potential, unde pot fi accesate toate programele de internship si traineeship din piata, o parte dintre acestea fiind promovate exclusiv catre comunitatea Top Talents Romania.
  4. Au acces la doua zile de interactiune si networking cu alti tineri cu potential. Acest tip de interactiune le ofera sansa sa intalneasca persoane noi, cu aceleasi interese profesionale. In plus, o astfel de interactiune ii ajuta sa devina mai sociabili, mai deschisi cu ceilalti si sa isi largeasca cercul de relatii si cunostinte.

Participarea la Top Talents Romania este gratuita in baza inscrierii pe site-ul Top Talents Romania pana pe 29 aprilie, la sectiunea dedicata evenimentului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1381 ori