Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

PFA-urile ar putea angaja maxim 9 persoane cu contract de munca

PFA-urile ar putea angaja maxim 9 persoane cu contract de munca

Persoanele fizice autorizate vor putea angaja cel mult noua persoane cu contract individual de munca, potrivit dedciziei senatorilor, citata de Mediafax. 

Senatorii au adoptat, cu amendamente, un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 46/2011 pentru modificarea art.17 din Ordonanta Guvernului nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale.

Acest amendament a fost propus de membrii Comisiei juridice si a fost insusit de Comisia economica, sesizata in fond cu proiectul de lege, dar si de plenul Senatului.


In varianta propusa de Executiv, ordonanta prevede ca persoanele fizice autorizate pot angaja terte persoane cu contract individual de munca pentru desfasurarea activitatii, fara a limita, insa, numarul acestora.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1911 ori
Citeste mai multe desprepfa angajari contract de munca