O nouă stațiune apare pe litoralul românesc: ”Încercăm să mergem pe un stil mediteranean”

Duminica, 14 Ianuarie 2024, ora 09:33
0 citiri
O nouă stațiune apare pe litoralul românesc: ”Încercăm să mergem pe un stil mediteranean”
Litoral românesc FOTO Pixabay

O nouă stațiune va apărea pe litoralul românesc, astfel că deja au început lucrările și a apărut o suprafață de 12.000 de metri pătrați amenajată cu un nisip extrem de fin.

Este vorba despre Agigea, situată între Constanța și Eforie Nord, care în curând ar putea fi cunoscută și drept stațiune, nu doar drept port la Marea Neagră.

Dezvoltatori germani și israelieni s-au arătat interesați să construiască ansambluri hoteliere, restaurante, dar și vile de vacanță, după modelul mediteranean. Sute de milioane de euro au fost deja cheltuite în zona Agigea. S-au construit până acum apartamente de vacanță, vile, dar și apart-hoteluri, potrivit Adevărul.

”Ca și situație impusă vom avea culori alb, roșu. Alb culoarea cărămidei, pereții să fie albi. Încercăm să mergem pe un stil mediteranean sau cât mai apropiat de acest stil”, a declarat Primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu.

De asemenea, edilul are de gând să organizeze un referendum, urmând să ceară părerea localnicilor pe această temă.

...citeste mai departe despre "O nouă stațiune apare pe litoralul românesc: ”Încercăm să mergem pe un stil mediteranean”" pe Ziare.com

#litoral romanesc, #agigea, #statiune , #Stiri Macroeconomie