Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

In limita a ce sume vor putea efectua firmele plati si incasari in numerar

In limita a ce sume vor putea efectua firmele plati si incasari in numerar


Firmele vor putea sa realizeze operatiuni de incasari si plati in numerar in limita unor anumite plafoane zilnice. Mai mult, daca vor efectua tranzactii cu persoane fizice vor trebui, de asemenea, sa respecte o serie de limite. Totusi, exista anumite operatiuni carora nu li se vor aplica respectivele limite. Toate aceste aspecte au fost aprobate deja de Guvern si se afla in dezbatere in Parlament.

Proiectul de lege referitor la stabilirea unor plafoane pentru tranzactiile in numerar efectuate de firme, aprobat de Guvern in sedinta din 2 aprilie, a fost inregistrat recent la Parlament.

Mai exact, proiectul de lege pentru intarirea disciplinei financiare privind operatiunile de incasari si plati in numerar se afla in dezbatere la Senat, unde a primit avize favorabile din partea Consiliului Legislativ, al Consiliului Economic si Social si al Comisiei pentru afaceri europene.

Citeste mai multe despre In limita a ce sume vor putea efectua firmele plati si incasari in numerar pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3315 ori