Boagiu: sunt permise si cauciucurile all season de la 1 noiembrie

Sambata, 29 Octombrie 2011, ora 16:28
2915 citiri
Boagiu: sunt permise si cauciucurile all season de la 1 noiembrie

Cu cateva zile inainte ca legea anvelopelor obligatorii pe timp de iarna sa intre in vigoare, Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, anunta ca sunt acceptate si cauciucurile all season.

In ciuda tuturor declaratiilor date de reprezentantii Politiei, MAI, ARR sau RAR, ministrul a declarat ca soferii care vor fi descoperiti in trafic circuland cu cauciucuri neadaptate conditiilor de iarna pe tronsoane cu gheata, polei sau zapada vor fi amendati, dar ca sunt bune si cauciucurile all season, relateaza A HREF="http://stirileprotv.ro/stiri/social/ministrul-transporturilor-schimba-regulile-in-problema-cauciucurilor-de-iarna-iata-ce-poti-folosi.html"_blank">stirileprotv.ro.

"Atunci cand un conducator auto este identificat in trafic ca circula fara cauciucuri adaptate conditiilor de iarna pe tronsoane pe care exista zapada sau gheata suporta rigorile legale. Cauciucurile sunt atat cele de iarna, cat si cele all season care pot fi folosite si iarna si vara", a spus ministrul.

Registrul Auto Roman a informat, joi, ca incepand cu 1 noiembrie 2011. intra in vigoare prevederile OG 5/2011 privind obligativitatea dotarii autovehiculelor cu anvelope de iarna, lanturi sau alte echipamente antiderapante atunci cand circula pe drumurile acoperite cu zapada, gheata sau polei.

#anvelope all season noiembrie, #anvelope iarna noiembrie, #ministrul boagiu anvelope noiembrie , #Legislatie rutiera