25% din companiile din subordinea ME vor avea management privat

Luni, 18 Aprilie 2011, ora 10:16
1314 citiri
25% din companiile din subordinea ME vor avea management privat

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) a anuntat ca va publica, in cateva zile, anuntul de licitatie pentru privatizarea managementului la un sfert din companiile aflate in subordinea sa, fara a nominaliza aceste companii, transmite NewsIn.

Astfel, potrivit unui comunicat transmis duminica, MECMA a derulat mai multe proiecte de evaluare asupra impactului privatizarii managementului, iar in urma cu cateva zile s-a incheiat si evaluarea "Functional Review" efectuata de Banca Mondiala la Ministerul Economiei, care, de asemenea, recomanda implementarea masurilor pentru privatizarea managementului la unele companii aflate in subordinea ministerului.

Totodata, in prezent se deruleaza ultimele evaluari pentru stabilirea exacta a companiilor care vor intra in acest program.

"Este o masura pe care am anuntat-o din momentul in care am fost numit ministru.

Sunt convins ca un management privat la unele companii aflate in subordinea noastra va aduce rezultate economice si mai bune si va da incredere investitorilor interesati in proiectele majore pe care le are in vedere Romania in urmatoarea perioada", a declarat ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ion Ariton.

Microsoft a devenit cea mai valoroasă companie din lume, depășind Apple
Microsoft a devenit cea mai valoroasă companie din lume, depășind Apple
Microsoft a reușit să detroneze Apple, devenind compania cu cea mai mare valoare de piață din lume, o realizare care nu a mai fost atinsă de Microsoft din 2021. Conform unui raport publicat...
#ministerul economiei, #management, #companii , #stiri Ion Ariton