Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

25% din companiile din subordinea ME vor avea management privat

25% din companiile din subordinea ME vor avea management privat

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) a anuntat ca va publica, in cateva zile, anuntul de licitatie pentru privatizarea managementului la un sfert din companiile aflate in subordinea sa, fara a nominaliza aceste companii, transmite NewsIn.

Astfel, potrivit unui comunicat transmis duminica, MECMA a derulat mai multe proiecte de evaluare asupra impactului privatizarii managementului, iar in urma cu cateva zile s-a incheiat si evaluarea "Functional Review" efectuata de Banca Mondiala la Ministerul Economiei, care, de asemenea, recomanda implementarea masurilor pentru privatizarea managementului la unele companii aflate in subordinea ministerului.

Totodata, in prezent se deruleaza ultimele evaluari pentru stabilirea exacta a companiilor care vor intra in acest program.

"Este o masura pe care am anuntat-o din momentul in care am fost numit ministru.

Sunt convins ca un management privat la unele companii aflate in subordinea noastra va aduce rezultate economice si mai bune si va da incredere investitorilor interesati in proiectele majore pe care le are in vedere Romania in urmatoarea perioada", a declarat ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ion Ariton.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1138 ori
Citeste mai multe despreministerul economiei management companii