Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Totul despre tehnologie si inovatie!

Totul despre tehnologie si inovatie!

Cluj-Napoca gazduieste pentru al doilea an consecutiv "Techsylvania". Cel mai mare eveniment international pe zona de tehnologie si inovatie din regiune, se va desfasura la Casa de Cultura a Studentilor, intre 6-9 iunie.

Editia din 2015 debuteaza cu un hackathon (maraton de programare) de 24 de ore (in perioada 6-7 Iunie) care se adreseaza unui numar de peste 130 programatori pasionati, dornici sa puna bazele unor aplicatii din domeniul dispozitivelor wearable (la purtator) si internet of things. Aceste dispozitive, cele mai noi din domeniu, vor fi puse la dispozitia participantilor prin intermediul partenerilor evenimentului.

La finalul celor 24 de ore de programare, in urma unei sesiuni de prezentari, vor fi validate 3 echipe castigatoare, care vor primi premii ce constau in dispozitive si invitatii de a isi prezenta produsul la acceleratoare de startup-uri.

A doua parte a evenimentului este conferinta, care va avea loc in perioada 8-9 Iunie, unde temele de discutie vor gravita in jurul celor trei teme principale: Cod (cele mai noi solutii si teme tehnice), Produs (managementul produsului, marketing), Finantare (modalitati de finantare si tipuri de investitii).

Evenimentul va gazdui peste 600 de participanti, fiind un bun prilej pentru invitatii din diverse medii de a impartasi cunostinte utile, care sa contribuie la dezvoltarea ecosistemului tehnologic si al gradului de inovatie din Cluj-Napoca si Romania.

"Techsylvania" are drept scop promovarea comunitatilor din orasul Cluj-Napoca si din Romania ca centre ale tehnologiei recunoscute si confirmate la nivel international, dar si stimularea dezvoltarii de produse locale.

Evenimentul ofera atat oportunitatea de interactiune sociala cu scopul stabilirii de parteneriate, gasirii de finantari sau obtinerii de mentorat din partea expertilor, cat si a promovarii unor idei tehnice revolutionare din randul programatorilor romani.

Doritorii isi pot achizitiona bilete de tip "early-bird", cu preturi incepand de la 49 euro, pana la data de 5 Aprilie, iar inregistrarile vor putea fi efectuate online pe site-ul Techsylvania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1555 ori