Top 7 smartphone-uri care ofera cel mai bun raport calitate-pret

Sambata, 14 Mai 2016, ora 09:13
1136 citiri
Top 7 smartphone-uri care ofera cel mai bun raport calitate-pret
Foto: Arhiva Ziare.com

Nu toata lumea vrea sau are de dat un salariu intreg pe telefon. Insa care sunt cele mai bune smartphone-uri care ofera cel mai bun raport calitate-pret?

Tech Insider a facut o astfel de lista.

7. iPhone SE (versiunea de 64 GB)

Cu toate ca iPhone SE este cel mai ieftin smartphone lansat de Apple, asta nu inseamna ca vei scoate putini bani din buzunar pentru a-l cumpara.

Exista o versiune de 16 GB care costa 2.200 de lei in Romania, la liber, insa memoria acestuia nu poate fi extinsa printr-un card microSD.

In consecinta, exista toate sansele ca sa ramai foarte repede fara spatiu unde sa-ti salvezi pozele, clipurile si fisierele.

Asa ca cei de la Tech Insider recomanda varianta de 64 GB, care costa cu cateva sute de lei mai mult (2.680 de lei), insa ofera cel mai bun raport calitate-pret pe care il poate obtine un utilizator de la un smartphone al companiei Apple. Ideea e ca 6S costa cu 1.000 de lei mai mult, iar specificatiile nu difera foarte mult.

6. OnePlus ...citeste mai departe despre "Top 7 smartphone-uri care ofera cel mai bun raport calitate-pret" pe Ziare.com

#top smartphoneuri raport calitate pret, #top telefoane calitate pret, #telefoane calitate pret , #Stiri Internet