Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tehnologia viitorului e mai aproape de realitate! Unde se lanseaza 5G in 2018

Tehnologia viitorului e mai aproape de realitate! Unde se lanseaza 5G in 2018
Cursa catre o retea 5G functionala continua, iar unul dintre marii operatori telecom ar putea avea una functionala chiar anul acesta.

Recent, noi progrese au fost facute in domeniul retelelor 5G, astfel ca standardele NR au fost aprobate. Membrii 3GPP - 3rd Generation Partnership Project au aprobat oficial specificatiile hardware pentru noile standarde NSA NR - Non-Standalone 5G New Radio. Specificatiile au fost confirmate in cadrul unei intruniri a grupului 3GPP la Lisabona, in Portugalia.

Pe fondul acestui progres, operatorii pot incepe sa lucreze la retele mobile 5G, care sa se incadreze in standardele impuse.

Unii dintre primii care intra in aceasta cursa sunt americanii de la AT&T. Intr-un comunicat de presa dat publicitatii, operatorul telecom anunta ca 12 orase din State vor beneficia de implementarea noii retele. Nu au fost specificate numele oraselor si nici tipurile de dispozitive care vor beneficia primele de upgrade-ul catre noul tip de retea.

Afla aici mai multe despre prima retea 5G din lume. ...citeste mai departe despre "Tehnologia viitorului e mai aproape de realitate! Unde se lanseaza 5G in 2018" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 914 ori
Citeste mai multe despreretea 5G telefonie mobila Internet 5G