Seful Facebook raspunde criticilor indieni: Cine ar putea fi impotriva la asa ceva?

Luni, 28 Decembrie 2015, ora 16:16
1278 citiri
Seful Facebook raspunde criticilor indieni: Cine ar putea fi impotriva la asa ceva?
Foto: Facebook/Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg, CEO al Facebook, a raspuns personal criticilor indieni, care sustin ca oferirea gratuita a unui serviciu minimal, de baza, de aplicatii de Internet saracilor din aceasta tara e o dovada de "inegalitate".

"Free Basics", cunoscut si ca Internet.org, e un proiect controversat al Facebook, prin care se doreste extinderea accesului la Internet in India, proiect criticat de activistii indieni, relateaza CNN.

Versiunea de Internet oferita celor mai saraci dintre indieni ofera date legate de sanatate, calatorii, locuri de munca si informatii transmise de guvern. Cum aplicatiile (pentru smartphone) sunt limitate, datele transmise fiind putine, costurile sunt si ele la minimum.

Facebook este una dintre aplicatiile oferite prin acest serviciu.

Criticii acestui program spun ca acesta nu ofera egalitate consumatorilor. In locul unor aplicatii alese, spun ei, de ce nu poate Facebook sa le ofere acces la intregul Internet?

Tarile in care Facebook ofera Internet ...citeste mai departe despre "Seful Facebook raspunde criticilor indieni: Cine ar putea fi impotriva la asa ceva?" pe Ziare.com

#Internet gratuit India Facebook, #Mark Zuckerberg critici Internet India, #Internet India Facebook, #Free Basics Internet gratuit , #Stiri Internet