Samsung vrea sa-si spele rusinea: Galaxy S8 va putea fi folosit ca un PC

Miercuri, 25 Ianuarie 2017, ora 09:58
1203 citiri
Samsung vrea sa-si spele rusinea: Galaxy S8 va putea fi folosit ca un PC
Foto: Arhiva Facebook/Samsung

Samsung incearca tot posibilul sa uimeasca cu urmatorul sau flagship, Galaxy S8, pentru a-si repara imaginea dupa esecul inregistrat cu Note 7.

Conform unui material publicat de The Guardian, dintr-o sursa anonima, Galaxy S8 va fi dotat cu o iesire audio clasica de 3,5 mm. Acest fapt in sine reprezinta o mare bila alba pentru Samsung. De cand Apple a eliminat acest port de pe iPhone 7, mai multi producatori de smartphone-uri au facut acelasi lucru, spre nemultumirea utilizatorilor.

Cei de la The Guardian confirma faptul ca Galaxy S8 va fi aproape lipsit de rame laterale. Acesta va avea un ecran care acopera aproape intreaga latura frontala, dintr-o margine in alta. Este un trend pe care il vor urma, cu siguranta, si alti producatori.

Poate cea mai mare surpriza este faptul ca noul varf de gama al celor de la Samsung va putea fi folosit precum un PC cu Android. Acesta va putea fi montat intr-o baza si va avea suportul software necesar pentru a functiona asemenea unei unitati centrale conectate la un monitor. Astfel, utilizatorii vor putea rula Android pe un ecran mare, cu mouse si tastatura, asemenea unui PC obisnuit.

Pentru ca pe partea frontala nu mai este loc de un buton, cititorul de amprente va fi mutat pe spatele telefonului. Acesta va include tehnologia de citire a irisului lansata initial impreuna cu defunctul Note 7.

Restul dotarilor tehnice includ procesorul Snapdragon 835 suport pentru carduri de memorie si spatiu de stocare de cel putin 64 GB. Camera foto nu va aduce decat imbunatatiri minore fata de modelul de anul trecut.

Galaxy S8 este asteptat sa fie prezentat oficial in martie, urmand ca in luna aprilie sa intre deja pe piata. ...citeste mai departe despre "Samsung vrea sa-si spele rusinea: Galaxy S8 va putea fi folosit ca un PC" pe Ziare.com

#Samsung Galaxy S8 caracteristici, #ce face Samsung GalaxyS8 , #Stiri Internet